About us

AQUIS GRANA impex srl

Proiecte actuale


"Toţi la grădiniţă, toţi în clasa I" - este un proiect finanţat de Ministerul Educaţiei şi Cercetării incepând cu anul 2010 şi se derulează în prezent in Şcoala Roşia.

"Fiecare copil la grădiniţă" - este un proiect finanţat de "Asociaţia OvidiuRom" şi se desfăşoară în prezent în Grădiniţele din satele Roşia, Nou, Caşolt. Prin acest proiect părinţii sunt încurajaţi să-şi trimită copiii de vârstă preşcolară la grădiniţă.

"Şantierul arheologic de la Caşolţ" - Parteneriat cu Facultatea de Istorie a Universităţii Lucian Blaga din Sibiu, între anii 2008-2011.

"Şcoala de după amiază" - Proiect finanţat de Consiliul Judeţean Sibiu şi de Consiliul Local Roşia.

Proiecte desfăşurate


"Şcoala, o NOUă şezătoare" - Proiectul a fost finanţat prin Programul pentru Învăţământul Rural în anul 2005-2006, s-a derulat în şcoala Nou.

"Familie si comunitate constientă, şcoală eficientă" - Finantat prin Programul pentru Învăţământul Rural in anul 2005-2006, proiectul a avut ca loc de desfăşurare Şcoala Roşia.

"Reabilitarea şcolii din Caşolţ" - Acest proiect a fost finanţat prin Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare şi Agenţia Naţională pentru Rromi în anul 2005.

"O şcoală prietenosă, deschisă tuturor" - Finantat de Phare în anul 2005-2006, s-a derulat în Şcoala Nou.

"Centrul de Tineret" - finanţat de "Peace Corps" în anul 2005.

"A.C.T.O.R. - Paşi spre arte vizuale" - Finanţat de P.G.D.S în anul 2007-2008, s-a derulat în toate structurile şcolii Roşia.

"History Summer camp" - Proiect desfăşurat din 2004 până în prezent cu elevii de la şcoala Caşolţ, cu ajutorul unor sponsori ca Gail Harris, Dorothy Fraser, Prof. Stanley Tucker, Geert Hannink.


Aquis grana impex srl - Noi mergem la şcoală !

AQUIS GRANA impex srl
405200 Dej Cluj Romania
Email:
[javascript protected email address]

Usefull links

We are happy to share to you some usefull links: