Proiecte actuale sau in desfasurare


Proiecte actuale


"Toţi la grădiniţă, toţi în clasa I" - este un proiect finanţat de Ministerul Educaţiei şi Cercetării incepând cu anul 2010 şi se derulează în prezent in Şcoala Roşia.

"Fiecare copil la grădiniţă" - este un proiect finanţat de "Asociaţia OvidiuRom" şi se desfăşoară în prezent în Grădiniţele din satele Roşia, Nou, Caşolt. Prin acest proiect părinţii sunt încurajaţi să-şi trimită copiii de vârstă preşcolară la grădiniţă.

"Şantierul arheologic de la Caşolţ" - Parteneriat cu Facultatea de Istorie a Universităţii Lucian Blaga din Sibiu, între anii 2008-2011.

"Şcoala de după amiază" - Proiect finanţat de Consiliul Judeţean Sibiu şi de Consiliul Local Roşia.

Proiecte desfăşurate


"Şcoala, o NOUă şezătoare" - Proiectul a fost finanţat prin Programul pentru Învăţământul Rural în anul 2005-2006, s-a derulat în şcoala Nou.

"Familie si comunitate constientă, şcoală eficientă" - Finantat prin Programul pentru Învăţământul Rural in anul 2005-2006, proiectul a avut ca loc de desfăşurare Şcoala Roşia.

"Reabilitarea şcolii din Caşolţ" - Acest proiect a fost finanţat prin Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare şi Agenţia Naţională pentru Rromi în anul 2005.

"O şcoală prietenosă, deschisă tuturor" - Finantat de Phare în anul 2005-2006, s-a derulat în Şcoala Nou.

"Centrul de Tineret" - finanţat de "Peace Corps" în anul 2005.

"A.C.T.O.R. - Paşi spre arte vizuale" - Finanţat de P.G.D.S în anul 2007-2008, s-a derulat în toate structurile şcolii Roşia.

"History Summer camp" - Proiect desfăşurat din 2004 până în prezent cu elevii de la şcoala Caşolţ, cu ajutorul unor sponsori ca Gail Harris, Dorothy Fraser, Prof. Stanley Tucker, Geert Hannink.


Prezent in categoriile: